Sreča je srečati prave ljudi, ki v tebi pustijo dobre sledi. (Tone Pavček)

Aktualno

Spoštovani, Glasbena šola Brežice objavlja razpis za vpis novih učencev v programe glasbene pripravnice, inštrumenta in petja za šolsko leto 2022/2023.

Drugošolci smo v aprilu in začetku maja obiskali nekaj zanimivih krajev v bližnji in daljni okolici.

Tretješolci smo danes praznovali rojstni dan Zemlje s plesom Zemlja pleše, z zaobljubo, da bomo skrbeli za rastline in živali, jedli manj mesa, bili bolj smooskrbni in se trudili, da bo naša biodiverziteta ostala pestra in zdrava.

Danes zaključujemo projekt Vseslovensko petje. Gre za projekt, ki povezuje vse generacije, neguje slovensko kulturo in jezik.

V torek, 19. 4. 2022, je na OŠ Artiče potekala prireditev Z besedo, glasbo in plesom v pomlad, ki smo jo po več kot dveh letih pripravili tudi za zunanje obiskovalce.

Po sproščanju covid ukrepov naši učenci spet sodelujejo na različnih športnih tekmovanjih.

Spoštovani.
 

Vabimo vas na šolsko prireditev Z besedo, glasbo in plesom v pomlad, ki je bila najprej načrtovana za torek, 5. 4., vendar je bila zaradi zdravstvenih težav tako otrok kot zaposlenih prestavljena na kasnejši termin.

V torek, 7. 4. 2022, se je naša starejša otroška folklorna skupina predstavila na območni reviji otroških folklornih skupin.

V petek, 8. 4. 2022, smo sedmošolci predali zbrana sredstva artiški Karitas.

Spoštovani starši.

 

V tem tednu bodo potekale govorilne ure za vse učence od 1. do 9. razreda.

Obveščamo vas, da bo v SREDO, 13. 4. 2022, potekala akcija zbiranja starega papirja.

 
Na povabilo Komunale Brežice smo se odločili, da po treh letih spet izvedemo zbiralno akcijo odpadne tetrapak embalaže KEMS.

OSNOVNA ŠOLA ARTIČE

Artiče 39

8253 Artiče

KONTAKT

07 45 21 060

o-artice.nm@guest.arnes.si

© 2022 OŠ Artiče Vse pravice pridržane. Agencija.5ka